19 de novembre 2005

LA TROBADA I LA PREDILECTA

Segons la imaginació de cadascú, la llista de monòlits que formen parelles a Montserrat, és podria allargar molt.

La Roca Trobada i l' Agulla Predilecta, segons la meva imaginació, són dues agulles més en el llarg llistat on podem trobar parelles com: la Portella Gran i la Petita, el Sentinella i el Fusell, les Bessones, la Bola de la Partió i la Bitlla, i així tantes com la nostra imaginació ens digui.
Bé, queda clar quin ha sigut l'objectiu, que hem assolit, d'aquest dissabte. Doncs ha sigut més difícil del que m'esperava, normal...
Les dues agulles, el Pep i jo, les hem pujat un a un per les dificultats, i el tamany i descomposició dels cims. Això sí, molt macos!
La Roca Trobada, un primer llarg de 20m. de IV, on els aliens entren sols, fins al collet amb una reunió a un arbret. Després, un segon llarg fins al cim, que és comença flanquejant cap a l'esquerra, on buscant les pedres més bones s'arriba, no facilment, damunt la Roca. No hi ha res per rapelar, i això vol dir por per baixar, hem voltejat la corda pel cim i ràpel fins al collet, per l'arbret hem ràpelat el primer llarg.
L'Agulla Predilecta, un únic llarg on amb penes i treballs hem clavat algun universal, comença amb ramonage que es complica força quan l'agulla es separa de la Paret NO de St. Jeroni, tocant el cim des de l'ultim universal, hem tirat un cap de corda cap a l'altra banda de l'agulla per lligar-lo a un arbre i així fer servir la corda com a reunió del cim pelat.
Tot això en un dia nuvolós, humit, fred i màgic, on la boira en algunes excepcions ens ha deixat veure les meravelles de les regions.
Free counter and web stats