26 d’agost 2006

ROQUES PER LA TERESINA II

Després de la Festa Major i unes petites vacances per Calella de la Costa, Tossa de Mar, Empuriabrava, Hostalric i Vic, torno a les meves activitats habituals.

El Juli decideix anar a acabar i aclarir la feina pendent de la última escalada.

Pugem per la Teresina i obliguem al Pep a ascendir una agulla, que la ferrada hi passa pel seu coll, abans d'arribar al cim de la Paret de Sta. Cecília.
Arribem, un altre cop, al mateix punt on hi ha les roques que vem ascendir fa 14 dies i ara convençuts pugem per primer cop l'Agulla del Pas, per l'aresta nord, força dreta i difícil.

Per tant, segons la nostra opinió, queda així:


- El Turó del Pas és on vem obrir via, la Pas a Pas, que ens pensàvem que era l'Agulla o Roca del Pas. Turó que en Barberà només anomena.

- La Roca 377 és correcte el que dic en l'anterior article, la que vem traspassar pel forat.

- L'Agulla del Pas és la que hem ascendit avui per la dreta aresta nord i que fa 14 dies creiem que era una nova agulla.

A l'Agulla del Pas no hi ha res per rapelar, primer hem intentat clavar un espit però per la precarietat de la roca no ha quedat bé. El que hem fet ha sigut tirar una corda per l'aresta sud i lligar-la d'un arbre per un cap, hem rapelat d'aquesta corda per la cara nord i per l'altre cap passant-la per dins la "xapa" de l'espit precari.

1 comentari:

XAVI ha dit...

Mireu l'article: Roques per la Teresina de 12/08/2006.

Free counter and web stats