07 de gener 2007

CAMINANT PEL MONTSANT

El Juli volia obrir una via per aquesta placa, però ens hem acollonit, és el que té obrir per baix...Així que hem decidit fer una caminadeta i deixar-ho aparcat.
Com és costum ens posem a esverdissar i anem a parar, a través d'un balcó de roca, a aquesta agulleta on el Juli hi ha posat fita.
A prop de l'agulla trobem l'últim tram de la ferrada del Montsant i ens hi posem.Des del final de la ferrada, seguim el caminet direcció La Morera de Montsant, on provem l'arròs de la zona.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

amigo hoola!,sobre la data que demanas: 05-06-2005 via"ni polvo ni paja"per la arista brucs de la miranda de la palla de uns 70 o 80m.si contem la grimpadeta al collet on vam esmorÇar(III+).O sigui la R de burils a mitja aresta era de la via eolovia?Salud

XAVI ha dit...

Sí senyor!
Sembla ser que la reunió que vem trobar no era d'una via per l'aresta, era de la Eolovia.
L'aresta per tant potser la vem obrir.
Diria que hi ha una confusió, estil Foca, confonen l'As de Bastos amb el Mirador de la Palla.
Salut

Anònim ha dit...

I donçs la Eolovia està al As de Bastos o al Mirador de la Palla ? El Santi LLop la marca al As de Bastos.

XAVI ha dit...

Hola Indi,
Estic convençut que la Eolovia està al Mirador de la Palla.
Jo l'As de Bastos no l'he pujat, si us plau Pep, tu que si l'has pujat, si pots, mira't aquesta adreça: http://www.onaclimb.com/montsecroq/ecossud.htm#
No fem cas tema ecos sud...
Podries confirmar si són el Mirador de la Palla les ressenyes que situen a l'As de Bastos.
Gràcies.

Anònim ha dit...

En l´explicació del Pam Pam si que sembla el Mirador de la Palla, peró el la posició del dibuix es més aviat l´As de Bastos. No se, es tindria que confirmar be. Darrera n´hi ha una paret que pensaba que era el esmentat Mirador. Algú en sap quelcom ?

Anònim ha dit...

la via EOLOVIA és al Mirador de la Palla amb tota seguretat.
L'As de Bastos és l'agulleta que hi ha al peu de l'aresta i que surt a la foto.Vaig pujar-hi fa un parell d'anys i al cim vaig trobar-hi la tarja d'en Josep Barberà i un paper dels Grapes. No hi havia pujat ningú més. No trobareu la tarja d'en Barberà perquè la vaig agafar (és l'única vegada que ho he fet) per donar-la a un amic seu de Sabadell

Anònim ha dit...

amigo,hooola!lo que si tengo claro es que al encontrar la R en plena arista pense aquí naa de naa,ni polvo ni paja.Recuerdas que fuimos pensando que igual no estaba abierta la arista sur.Por cierto me meti en onaclimb e identifico la agulla que subimos con la que sale la reseña de la eolovia(por lo cual si hay dos opiniones una debe estar equivocada).Mañana consultaré la biblia montserratina,localización ,accesos,etc.Santi con todos mis respetos creo que la reseña que situas en la agulla As de Bastos,es en realidad la miranda de la palla,ok?

Anònim ha dit...

hola pep!,me alegro de que pies.Mientras leia las piadas y escribia la mía, te metiste y dejaste el tema transparente,la mía sobra.Diumenge si va bé sortim,vale?Salud a tots els follets grimpaires.Juli

Anònim ha dit...

El dia 20/01/07, con Jordi Cuyas quedó abierta ,desde abajo, la via "La escala de la germaneta montse", dedicada a la ermitaña de San Juan del Codolar. La via es de un solo largo, semiequipada un pitón y dos espits(M8),más dos más para instalación de rapel. Es una via con tres repisas horizontales(de ahí el nombre de la escala)con posibilidad de meter algún cacharro en los múltiples agujeros que hay o bien falcar algún clavo con taco de madera. Son en total unos 35m de V/V+ y un paso de 6º(A0).La roca en general es de buena calidad excepto el último tramo que hay que poner ojito. Recomendable para hacer en invierno y/o otoño, si queremos disfrutar,dada la orientación sur-oeste el calor en verano es serio. La aguja se encuentra en el cami de Saifores,tras pasar la ferrata del Montsant es el primer contrafuerte que sorteamos.Salud Juli.

Free counter and web stats